東 東
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

笑話好好笑

+3
♤芒果_妹●
'丫夢﹏
天才
7 posters

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

向下

笑話好好笑 - 頁 2 Empty 回復: 笑話好好笑

發表  '丫夢﹏ 周日 五月 03, 2009 12:13 pm

-[好笑*V*
supp0rt *V*
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

文章數 : 198
注冊日期 : 2009-04-27

狀態
經驗值:
笑話好好笑 - 頁 2 Left_bar_bleue500/500笑話好好笑 - 頁 2 Empty_bar_bleue  (500/500)
攻擊力: 50
防禦力: 50

回頂端 向下

發表  '丫夢﹏ 周日 五月 03, 2009 12:13 pm

-[好笑*V*
supp0rt*V*
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

狀態
經驗值:
笑話好好笑 - 頁 2 Left_bar_bleue500/500笑話好好笑 - 頁 2 Empty_bar_bleue  (500/500)

回頂端 向下

笑話好好笑 - 頁 2 Empty 笑死人笑死人

發表  許東旭 周日 五月 03, 2009 5:16 pm

笑死人笑死人
許東旭
許東旭
壇主
壇主

文章數 : 94
注冊日期 : 2009-04-26

狀態
經驗值:
攻擊力: 9999999999999999999999999999999999999
防禦力: 99999999999999999999999999999999

http://2565265hh.luntanlong.org

回頂端 向下

發表  天才 周日 五月 03, 2009 7:01 pm

好失敗既中文名
尤勇慈 - (游泳池)

李勞慕 - (你X母) 噗~~

包顯濤 - (保險套)

梅德生 - (沒得生)

曾昆楠 - (真困難)

鄭 典 - (正點)

甘禮良 - (干你娘)

吳悅晶 - (無月經)

史健仁 - (死賤人)

范堅強 - (強姦犯) 倒轉唸~~

夏 建 - (下賤)

梁良昌 - (娘娘嗆) 男仔名~號慘噢~~

廖仕敬 - (尿屎巾)

施村啟 - (思春期)

蔡思嫦 - (菜市場)

如果系三姐妹既情況下~~

陸依典 - 姐姐(露一點) 

陸良典 - 二妹(露兩點)

陸珊典 - 三妹妹,最可憐要三點全露

曾桃燕 - (真討厭)

陶仁彥 - (討人厭)

梅愛姿 - (沒愛滋)

鍾杉曉 - (中三小)台語罵人話

大家see完,一定要回貼啊

天才
版主
版主

文章數 : 81
注冊日期 : 2009-04-30

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  天才 周日 五月 03, 2009 7:02 pm

一個美國佬,一個法國佬,同一個大陸人…
三個流落沙漠…
諗住就死既時候,有個神仙出現…
同佢地講:我可以實現你地三個願望,邊個想講先?

美國佬:我先!
神仙:你想要咩?
美國佬:我要WOMAN!
神仙:好,第二願望想要咩?
美國佬:我要多一個女人!
神仙:好,咁最尾想要咩ar?
美國佬:我要帶埋兩個WOMEN返屋企!

個美國佬就帶埋兩個WOMEN返USA。

跟住法國佬:到我!
神仙:你想要咩?
法國佬:我要Ferrari!
法國佬:我又要一個女人!
神仙:好,咁你最尾又想要咩ar?
法國佬:我要帶埋架車同個女人返屋企!

個法國佬就帶埋架車同個女人返法國。

最後,神仙:大陸仔,你想要咩?
大陸人:俾支米酒黎!
大陸人:俾多支米酒過我!
神仙:好,咁最尾想要咩ar?
大陸人:…
神仙話:大陸仔,你諗到未ar?
大陸人:唔… 好悶呀,你變返佢兩個返黎。

跟住佢地三個又o係返沙漠…
諗住又就死既時候,有個神仙又出現…
同佢地講:
我係神仙個細佬,我都可以實現你地3個願望,邊個想講先?
美國佬同法國佬廢事個大陸人又玩野,所以俾佢先。

細佬神仙:大陸仔,你又想要咩ar?
大陸人:俾支米酒黎!
細佬神仙:好,第二願望想要咩ar?
大陸人:俾多支米酒黎啦!
細佬神仙:好,咁最尾想要咩ar?

大陸人:冇野喇,你走啦!

天才
版主
版主

文章數 : 81
注冊日期 : 2009-04-30

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  '丫夢﹏ 周日 五月 03, 2009 8:48 pm

-[爆笑*V*
-supp0rt x1000000000000000000000000000000000000000
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  '丫夢﹏ 周日 五月 03, 2009 8:49 pm

-supp0rt x100000000000000000000000000000
好笑*V*
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  `橡皮糖﹏ 周日 五月 03, 2009 9:28 pm

好笑^^
十卜
10卜
support

`橡皮糖﹏
好會員
好會員

文章數 : 43
注冊日期 : 2009-04-29

狀態
經驗值:
防禦力: 0

回頂端 向下

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章