東 東
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

屌拒老母個死戴生

+4
Mai妹
天才
♤芒果_妹●
許東旭
8 posters

向下

屌拒老母個死戴生 Empty 屌拒老母個死戴生

發表  許東旭 周日 五月 03, 2009 6:20 pm

以為自己好靓屌柒拒老味屎忽洞
下面的文章有他的所作所為
有一天,我這班的中文老師辭職所以找了一個老師代替,他姓戴,年齡70幾,性別是人妖,戴了一副眼鏡,那副眼鏡有一種魔力可以令人想打爆他的眼鏡,還好我們這班可以忍住,長得很醜,像如花,整天穿著一件爆胎褲,很明顯他很窮,窮到爆,天天都在爆粗,咩屌你老母阿,***ing you阿等等都有,還會放屁技巧,可以從口放屁,這都不是很嚴重,我們可以忍,但他做一件事絕對不能忍,這件事說了就想笑,就是.....
有一次我在男廁洗手竟看到了一件驚人了事情,就是竟在強姦無辜小男孩,那些還是低班,強姦就算了還把他們的睪丸吃掉,之後便把他們的屍體沖入屎坑.....當時我在想好變態喔....非常無奈...真想替天行道.
這些已經不能原諒了,他還強姦5年級的,也把他們的睪丸吃掉.....沖入屎坑....這些就只是他的發洩方法,結果還姦殺黃sir.........
救命阿這個變態下一個受害者就是我們拉
許東旭
許東旭
壇主
壇主

文章數 : 94
注冊日期 : 2009-04-26

狀態
經驗值:
屌拒老母個死戴生 Left_bar_bleue500/500屌拒老母個死戴生 Empty_bar_bleue  (500/500)
攻擊力: 9999999999999999999999999999999999999
防禦力: 99999999999999999999999999999999

http://2565265hh.luntanlong.org

回頂端 向下

屌拒老母個死戴生 Empty 回復: 屌拒老母個死戴生

發表  ♤芒果_妹● 周日 五月 03, 2009 6:24 pm

哈哈
仲好笑過笑話區裡面d笑話
Support ~.~
♤芒果_妹●
♤芒果_妹●
超級版主
超級版主

文章數 : 140
注冊日期 : 2009-04-29

狀態
經驗值:
屌拒老母個死戴生 Left_bar_bleue500/500屌拒老母個死戴生 Empty_bar_bleue  (500/500)
攻擊力: 50
防禦力: 50

回頂端 向下

發表  天才 周日 五月 03, 2009 6:31 pm

好好笑

天才
版主
版主

文章數 : 81
注冊日期 : 2009-04-30

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  ♤芒果_妹● 周日 五月 03, 2009 6:33 pm

個條死仆街正now希
唔背書5次就記缺點一次(唔知係唔係)正仆街
扮撚哂野禁
最憎個d now B
成隻大陸希禁
我都未見過呢d仆街做呀生做成禁
電腦都唔識開
仲now過校長同修女
明知我地禁憎佢就唔好係到獻世啦
又唔係靚過鄭生喎
又冇42吋長腿
又冇小蠻腰
個d頭髮又唔係香喎(人第鄭生起碼都有我以上所講ge野啦)
走黎呢到獻世做乜柒呀
番鄉下摺埋啦
now b 婆話你now b 比左面你啦
正now b
♤芒果_妹●
♤芒果_妹●
超級版主
超級版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  Mai妹 周日 五月 03, 2009 6:42 pm

掌聲鼓勵鼓勵!
講得真系好.......
好東西!...
戈條8婆超煩lo
成日係到講人生道理唔系道理ge野
他媽媽的
死人妖
哈哈
Mai妹
Mai妹
高級會員
高級會員

文章數 : 63
注冊日期 : 2009-04-27

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  '丫夢﹏ 周日 五月 03, 2009 8:38 pm

-[條pk友叫佢食屎啦.
now都乜咁.
滾蛋啦.
鄭生永遠是最好的
其他丫生同我收尸啦
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

文章數 : 198

狀態
經驗值:

回頂端 向下

屌拒老母個死戴生 Empty 55555

發表  許東旭 周日 五月 03, 2009 8:41 pm

許東旭
許東旭
壇主
壇主

狀態
經驗值:
攻擊力: 9999999999999999999999999999999999999
防禦力: 99999999999999999999999999999999

http://2565265hh.luntanlong.org

回頂端 向下

發表  '丫夢﹏ 周日 五月 03, 2009 8:51 pm

♤芒果_妹● 寫到:個條死仆街正now希
唔背書5次就記缺點一次(唔知係唔係)正仆街
扮撚哂野禁
最憎個d now B
成隻大陸希禁
我都未見過呢d仆街做呀生做成禁
電腦都唔識開
仲now過校長同修女
明知我地禁憎佢就唔好係到獻世啦
又唔係靚過鄭生喎
又冇42吋長腿
又冇小蠻腰
個d頭髮又唔係香喎(人第鄭生起碼都有我以上所講ge野啦)
走黎呢到獻世做乜柒呀
番鄉下摺埋啦
now b 婆話你now b 比左面你啦
正now b
-[同2
-[supp0rt*V*
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  `橡皮糖﹏ 周日 五月 03, 2009 9:28 pm

十卜
10卜
support
戈個呀生真係唔係人黎嫁
now到都唔色形容呀
真係想一拳打柒佢

`橡皮糖﹏
好會員
好會員

文章數 : 43

狀態
經驗值:
防禦力: 0

回頂端 向下

發表  ♤芒果_妹● 周日 五月 03, 2009 9:31 pm

微姐+分比我
♤芒果_妹●
♤芒果_妹●
超級版主
超級版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  '丫夢﹏ 周日 五月 03, 2009 9:35 pm

-[okk嘛
你講一聲就ok
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  天才 周一 五月 04, 2009 12:40 am

天才
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  Mr.樂B 周二 五月 05, 2009 1:07 am

算la~對多一個月姐!咪當豪比佢lor!
Mr.樂B
Mr.樂B
管理員
管理員

文章數 : 2

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  Mr.樂B 周二 五月 05, 2009 1:07 am

算la~對多一個月姐!咪當豪比佢lor!
Mr.樂B
Mr.樂B
管理員
管理員

文章數 : 2

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  【㊣】※快樂自由人※ 周三 五月 06, 2009 7:41 pm

哈哈~資持一下~~

【㊣】※快樂自由人※
版主
版主

文章數 : 37

狀態
經驗值:

回頂端 向下

屌拒老母個死戴生 Empty 大家可以加我分嗎

發表  許東旭 周三 五月 06, 2009 10:46 pm

大家可以加我分嗎大家可以加我分嗎
許東旭
許東旭
壇主
壇主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  天才 周三 五月 06, 2009 10:54 pm

唔可以
大家話係米呀??

天才
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  ♤芒果_妹● 周四 五月 07, 2009 7:33 pm

天才 寫到:唔可以
大家話係米呀??

冇錯
因為你係壇主
唔洗+分比你
♤芒果_妹●
♤芒果_妹●
超級版主
超級版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  天才 周四 五月 07, 2009 9:24 pm

無錯

天才
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  Mai妹 周四 五月 07, 2009 11:25 pm

戈條野成日lo背書黎客人
傾兩傾又話背書
我想打佢變到梁x恩咁
Mai妹
Mai妹
高級會員
高級會員

文章數 : 63

狀態
經驗值:

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章