東 東
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-[ IQ 100%~

5 posters

向下

-[  IQ  100%~ Empty -[ IQ 100%~

發表  '丫夢﹏ 周五 五月 01, 2009 1:51 pm

1. 黑貓黑色,白貓白色,掛住牆上既貓係咩色?!
2. 係邊度減肥難d?
3. 咩玩具唔可以係船玩?
4. 邊個國家吾洗用電?!
5. 孫中山死後,對中國有咩變化?!
6. 有咩門永遠都閂吾埋?!
7. 你行街時見到地下有10蚊同5蚊你會汁10蚊定5蚊?
8. 巴斯光年係用咩招式殺左條龍既呢?
9. 大象左邊的屁股像甚麼?
10. 美國的弟弟係邊個?
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

文章數 : 198
注冊日期 : 2009-04-27

狀態
經驗值:
-[  IQ  100%~ Left_bar_bleue500/500-[  IQ  100%~ Empty_bar_bleue  (500/500)
攻擊力: 50
防禦力: 50

回頂端 向下

-[  IQ  100%~ Empty 回復: -[ IQ 100%~

發表  ♤芒果_妹● 周五 五月 01, 2009 2:00 pm

'丫夢﹏ 寫到:1. 黑貓黑色,白貓白色,掛住牆上既貓係咩色?!
2. 係邊度減肥難d?
3. 咩玩具唔可以係船玩?
4. 邊個國家吾洗用電?!
5. 孫中山死後,對中國有咩變化?!
6. 有咩門永遠都閂吾埋?!
7. 你行街時見到地下有10蚊同5蚊你會汁10蚊定5蚊?
8. 巴斯光年係用咩招式殺左條龍既呢?
9. 大象左邊的屁股像甚麼?
10. 美國的弟弟係邊個?

1.裝飾
2唔知
3.唔知
4.唔知
5.永生之門
6.5蚊
7.殺龍巴斯
8.唔知
9.唔知
♤芒果_妹●
♤芒果_妹●
超級版主
超級版主

文章數 : 140
注冊日期 : 2009-04-29

狀態
經驗值:
-[  IQ  100%~ Left_bar_bleue500/500-[  IQ  100%~ Empty_bar_bleue  (500/500)

回頂端 向下

-[  IQ  100%~ Empty 回復: -[ IQ 100%~

發表  '丫夢﹏ 周五 五月 01, 2009 3:37 pm

1.裝飾
2.倫敦(慢瘦倫敦)
3.爆旋陀螺(爆船陀螺)
4.緬甸(免電)
5.中國少左一個人
6.龍門(足球戈d)
7.10蚊and5蚊都會汁
8.殺龍式(撒龍適--易C易貼布,,有急速冷凍效果,,凍死左條龍-v-)
9.右邊的屁股
10.USB (US''A'')

我係咪好聰明呢~
住部都識wo~
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  `橡皮糖﹏ 周五 五月 01, 2009 3:49 pm

'丫夢﹏ 寫到:1.裝飾
2.倫敦(慢瘦倫敦)
3.爆旋陀螺(爆船陀螺)
4.緬甸(免電)
5.中國少左一個人
6.龍門(足球戈d)
7.10蚊and5蚊都會汁
8.殺龍式(撒龍適--易C易貼布,,有急速冷凍效果,,凍死左條龍-v-)
9.右邊的屁股
10.USB (US''A'')

我係咪好聰明呢~
住部都識wo~
十卜
10卜
support
係咪全部..
而唔係住部呢..?

`橡皮糖﹏
好會員
好會員

文章數 : 43

狀態
經驗值:
防禦力: 0

回頂端 向下

發表  '丫夢﹏ 周五 五月 01, 2009 4:27 pm

-[對.
係全部都識.
唔係住部 tongue
thx >w< 十卜and提醒
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  ♤芒果_妹● 周五 五月 01, 2009 7:25 pm

我好蠢=.=
(有d自卑)
♤芒果_妹●
♤芒果_妹●
超級版主
超級版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  天才 周五 五月 01, 2009 7:47 pm

Exclamation

天才
版主
版主

文章數 : 81
注冊日期 : 2009-04-30

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  '丫夢﹏ 周五 五月 01, 2009 7:52 pm

♤芒果_妹● 寫到:
我好蠢=.=
(有d自卑)
-[哈哈
我太叻姐~
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  '丫夢﹏ 周五 五月 01, 2009 7:53 pm

天才 寫到:Exclamation
-["天才"(所謂的)
都唔識嗎?
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  ♤芒果_妹● 周五 五月 01, 2009 7:55 pm

微姐一早就知道答案la
因為係佢發貼+
'天才'
♤芒果_妹●
♤芒果_妹●
超級版主
超級版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  '丫夢﹏ 周五 五月 01, 2009 7:56 pm

♤芒果_妹● 寫到:

微姐一早就知道答案la
因為係佢發貼+
'天才'
-[知我心者. 莫芳芳也♥️
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  Mai妹 周五 五月 01, 2009 11:18 pm

......................

Mai妹 在 周日 五月 03, 2009 12:03 am 作了第 1 次修改
Mai妹
Mai妹
高級會員
高級會員

文章數 : 63

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  天才 周六 五月 02, 2009 4:26 pm

我 ?

天才
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  `橡皮糖﹏ 周六 五月 02, 2009 7:29 pm

Mai妹 寫到:死丫頭
又咁串
仲要串我ge芳芳
未死過呀?!
仲話自己系天才
天生蠢才就有你分!!!
-[你同邊個講緊野- -"

`橡皮糖﹏
好會員
好會員

文章數 : 43

狀態
經驗值:
防禦力: 0

回頂端 向下

發表  天才 周六 五月 02, 2009 10:43 pm

有一日,有個青山病人走左出黎,佢就用把刀對住個學生。

佢問個學生1+1=幾多,個學生就好驚咁答2,之後個青山病人講左一句野就殺左個學生。

估下個青山病人講左D咩??

天才
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  ♤芒果_妹● 周六 五月 02, 2009 10:52 pm

天才 寫到:有一日,有個青山病人走左出黎,佢就用把刀對住個學生。

佢問個學生1+1=幾多,個學生就好驚咁答2,之後個青山病人講左一句野就殺左個學生。

估下個青山病人講左D咩??

講左d咩呀
(唔好禁快開估住呀)
♤芒果_妹●
♤芒果_妹●
超級版主
超級版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  天才 周六 五月 02, 2009 10:57 pm

o

天才
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章