東 東
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

' 黑仔 '

+3
♤芒果_妹●
Mai妹
'丫夢﹏
7 posters

向下

'   黑仔   ' Empty ' 黑仔 '

發表  '丫夢﹏ 周三 4月 29, 2009 12:08 am

-[ 超黑仔呀T^T
零用錢又用哂. 同人玩game又連輸. 又比丫爸丫媽鬧到乜咁.
學校D丫生又煩到死. 又咁多功課.
前幾日約個網友出黎佢又放我飛機.
係漫畫館租書又欠左幾日. 罰款罰到荷苞都干哂啦
好仆街lor. 真係好想搵個人打到佢七孔流血.
唔死都要半身癱瘓. 得返半條人命
一係就叫d仆街人士自我了斷啦.
係到阻住個地球轉!
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

文章數 : 198
注冊日期 : 2009-04-27

狀態
經驗值:
'   黑仔   ' Left_bar_bleue500/500'   黑仔   ' Empty_bar_bleue  (500/500)
攻擊力: 50
防禦力: 50

回頂端 向下

'   黑仔   ' Empty 回復: ' 黑仔 '

發表  Mai妹 周三 4月 29, 2009 7:14 pm

" 好野好野"
你放鬆一下心情
開心d就可以了!
Mai妹
Mai妹
高級會員
高級會員

文章數 : 63

狀態
經驗值:
'   黑仔   ' Left_bar_bleue500/500'   黑仔   ' Empty_bar_bleue  (500/500)

回頂端 向下

發表  ♤芒果_妹● 周三 4月 29, 2009 8:35 pm

'丫夢﹏ 寫到:-[ 超黑仔呀T^T
零用錢又用哂. 同人玩game又連輸. 又比丫爸丫媽鬧到乜咁.
學校D丫生又煩到死. 又咁多功課.
前幾日約個網友出黎佢又放我飛機.
係漫畫館租書又欠左幾日. 罰款罰到荷苞都干哂啦
好仆街lor. 真係好想搵個人打到佢七孔流血.
唔死都要半身癱瘓. 得返半條人命
一係就叫d仆街人士自我了斷啦.
係到阻住個地球轉!

禁你咪是但尹條仆街打佢囉(梁慧恩都唔錯+)
♤芒果_妹●
♤芒果_妹●
超級版主
超級版主

文章數 : 140
注冊日期 : 2009-04-29

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  '丫夢﹏ 周三 4月 29, 2009 8:37 pm

-[ 打佢係一個好好既提議 >w<
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

'   黑仔   ' Empty ..

發表  用ak打周周... 周三 4月 29, 2009 9:41 pm

有時間約我出黎一齊打=v=
用ak打周周...
用ak打周周...
壇主
壇主

文章數 : 33
年齡 : 14

狀態
經驗值:
攻擊力: 500
防禦力: 500

回頂端 向下

發表  ♤芒果_妹● 周三 4月 29, 2009 9:42 pm

=東東= 寫到:有時間約我出黎一齊打=v=

一定會la
條仆街禁撚樣衰
♤芒果_妹●
♤芒果_妹●
超級版主
超級版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  【㊣】※快樂自由人※ 周三 4月 29, 2009 10:10 pm

哈哈哈~~~加油啦~~哈哈~~~

【㊣】※快樂自由人※
版主
版主

文章數 : 37

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  '丫夢﹏ 周四 4月 30, 2009 9:51 am

快樂自由人 寫到:哈哈哈~~~加油啦~~哈哈~~~
-[ thx >w<
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

'   黑仔   ' Empty 等我一起打拉屌

發表  許東旭 周四 4月 30, 2009 7:35 pm

等我一起打拉屌星期一去打吧
許東旭
許東旭
壇主
壇主

文章數 : 94
注冊日期 : 2009-04-26

狀態
經驗值:
攻擊力: 9999999999999999999999999999999999999
防禦力: 99999999999999999999999999999999

http://2565265hh.luntanlong.org

回頂端 向下

發表  柒明 周五 五月 01, 2009 7:32 pm

見你咁慘..幫你推下貼xd~

柒明
普通會員
普通會員

文章數 : 6
注冊日期 : 2009-04-30

狀態
經驗值:
攻擊力: 0
防禦力: 0

回頂端 向下

發表  ♤芒果_妹● 周五 五月 01, 2009 7:34 pm

柒明 寫到:見你咁慘..幫你推下貼xd~

你一早應該要禁做
♤芒果_妹●
♤芒果_妹●
超級版主
超級版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  '丫夢﹏ 周五 五月 01, 2009 7:50 pm

柒明 寫到:見你咁慘..幫你推下貼xd~
3Q♥️ >w<
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

狀態
經驗值:

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章