東 東
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

妖,好想打柒條仆街

5 posters

向下

妖,好想打柒條仆街 Empty 妖,好想打柒條仆街

發表  ♤芒果_妹● 周四 4月 30, 2009 10:27 am

妖,忍左條死仆街好撚奈
我唔講野就愈得意
佢因住一出街比車撞死
飲水噎死佢
叫條仆街去食炭la
禁多人仆街又唔見佢仆街
禁多人死又唔見條含家產死
仆街la叫佢
成隻*** ***佢
叫佢小心d,出街唔好比人***呀
(不過佢禁撚樣衰,有人屌佢先算la)仆街
♤芒果_妹●
♤芒果_妹●
超級版主
超級版主

文章數 : 140
注冊日期 : 2009-04-29

狀態
經驗值:
妖,好想打柒條仆街 Left_bar_bleue500/500妖,好想打柒條仆街 Empty_bar_bleue  (500/500)
攻擊力: 50
防禦力: 50

回頂端 向下

妖,好想打柒條仆街 Empty 回復: 妖,好想打柒條仆街

發表  '丫夢﹏ 周四 4月 30, 2009 10:30 am

♤芒果_妹● 寫到:妖,忍左條死仆街好撚奈
我唔講野就愈得意
佢因住一出街比車撞死
飲水噎死佢
叫條仆街去食炭la
禁多人仆街又唔見佢仆街
禁多人死又唔見條含家產死
仆街la叫佢
成隻*** ***佢
叫佢小心d,出街唔好比人***呀
(不過佢禁撚樣衰,有人屌佢先算la)仆街
-[唔好咁火啦-v-
但係佢真係好衰.
叫人唔發火都唔得

下火下火
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

文章數 : 198
注冊日期 : 2009-04-27

狀態
經驗值:
妖,好想打柒條仆街 Left_bar_bleue500/500妖,好想打柒條仆街 Empty_bar_bleue  (500/500)

回頂端 向下

發表  ♤芒果_妹● 周四 4月 30, 2009 10:33 am

唔下火都唔得
真係好想打到左終身殘廢呀~
♤芒果_妹●
♤芒果_妹●
超級版主
超級版主

文章數 : 140

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  '丫夢﹏ 周四 4月 30, 2009 10:37 am

♤芒果_妹● 寫到:唔下火都唔得
真係好想打到左終身殘廢呀~
-[嗯嗯
supp0rt*v*
'丫夢﹏
'丫夢﹏
版主
版主

文章數 : 198

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  【㊣】※快樂自由人※ 周四 4月 30, 2009 10:57 am

下火!!!

【㊣】※快樂自由人※
版主
版主

文章數 : 37

狀態
經驗值:

回頂端 向下

發表  Mai妹 周四 4月 30, 2009 12:51 pm

"suPPor"

不過要下火!!!
Mai妹
Mai妹
高級會員
高級會員

文章數 : 63

狀態
經驗值:

回頂端 向下

妖,好想打柒條仆街 Empty 555555555

發表  許東旭 周四 4月 30, 2009 7:33 pm

許東旭
許東旭
壇主
壇主

文章數 : 94
注冊日期 : 2009-04-26

狀態
經驗值:
攻擊力: 9999999999999999999999999999999999999
防禦力: 99999999999999999999999999999999

http://2565265hh.luntanlong.org

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章